80 de titluri pentru articole care provoacă engagement (Infographic)

0
1057

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI”

De curând am dat peste o sursă de inspirație care cred că îmi va fi de ajutor pe viitor. Aproape zilnic mă confrunt cu anumite blocaje sau dileme atunci când vine vorba despre construirea unui titlu de articol care poate fi și ok din punct de vedere SEO, să nu fie chiar cel mai ostentativ clickbait și să mai fie și intrigant. M-am gândit că 80 de titluri pentru articole nu cad din cer, iar pentru a scorni un așa număr de idei, vei avea nevoie de o ședință de brainstorming consistentă. Îmi mulțumești altă dată.

Cei de la Olyvia Media au făcut recent public un Infographic unde au venit în ajutorul celor care au nevoie de titluri de articole frecvent.

Avantajul la aceste titluri este că pot fi customizate pentru nevoia fiecărui scriitor sau blogger. Am atașat și eu Infographicul aici pentru că știu sigur că cineva va economisi timp prețios cândva sau cel puțin va veți găsi inspirația în titlurile celor de la Olyvia.  Spor la scris!

80 de titluri pentru articole cu care vei putea crea engagement

80 de titluri de articole

Am ales și eu câteva titluri care consider că s-ar potrivi acestui blog. Bineînțeles, dacă le citești pe toate, vei observa că ai putea folosi oricare dintre cele 80 de titluri pentru orice tip de blog de lifestyle, beauty, IT, news, etc. Așadar eu am ales că cele mai potrivite pentru mine sunt următoarele:

9, What`s better: __ or __?

38. How Long Until You _ _?

74. # Stunning Examples of _ _

Am ales doar trei. Toate aceste trei abordări nu au fost folosite deloc în articolele mele scrise pe acest blog, dar nici pe bloguri partenere. Consider că mesajele transmise sunt puternice, ar putea produce interes și te fac să dai click pentru că este posibil să găseșți informație care te afectează în mod direct.

Sper că articolul ți-a fost de ajutor. Spor la scris! Din nou 😀

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here