Boomerang si Selfie Mode pe Messenger – Stiri Facebook

0
1590
stiri facebook

Nici nu întrăm bine în vacanța de sărbători că ne și trezim cu un nou update din partea celor de la Facebook. De această dată, Messenger este cel care beneficiază de îmbunătățiri. Trei îmbunătățiri sau unelte care au fost adăugate camerei foto de pe Messenger oferă utilizatorilor oportunitatea să se bucure de experiența aceea unică de „Boomerang”. Află ce alte lucruri mai poți face pe Messenger citind noul articol cu stiri facebook !

În primul rând, Boomerang. Dacă nu știați deja ce este Boomerang, nu, nu este acel canal pentru desene animate destinate copiilor. Este un mod  foarte foarte popular pe Instagram (Iar se aduc funcționalități de pe Insta pe FB, dar nu vorbim despre asta acum). Acel mod prin care un clip video scurt se poate repeta la nesfârșit. Toate aceste „update news” au fost livrate de către cei de la Messenger publicului, folosind platforma Twitter. In fine, Boomerang-ul a explodat pe Instagram, oare va avea acelasi succes si pe Messenger?

Boomerang pe Messenger – stiri facebook

Nu știu dacă pentru următoarea funcționalitate, prietenii de la Messenger s-au gândit la clasa de mijloc, adică cei care nu își permit telefoane ultra-performanțe, ci mai mult de buget. Această funcționalitate numită Selfie mode îți permite să îți faci un Selfie unde automat imaginea sau culorile din background vor căpăta un oarecare blur pentru ca minunatul tău chip să iasă mai mult în evidență. Dacă ar fi să fim sinceri, chestia asta chiar e tare și deabea aștept să o încerc.

Iar ca să terminăm într-un stil la fel de „conservator”, Messengerul dispune acum și de Realitate Augmentată. Sunteți la curent cu jocul acele de pe App Store care a spart topurile? Pokemon Go parcă îi spunea. Acum ceva foarte asemănător se întâmplă și în timp ce faci poze cu foto camera de la Messenger. Poți adăuga stickere AR pentru ca imaginile tale să prindă o tentă mai interactivă.

Un struggle evident după părerea mea din partea celor din familia FB, Messenger, Insta, etc. Nu consider că un Boomerang era necesar și pe Messenger. Selfie Mode-ul este atrăgător, iar stickerele simpatice cu porcușori roz sau alte creaturi, din nou, o altă încercare de resuscitare. Deși aplicația a ajuns anul acesta la 1.3 miliarde de utilizatori dând dovadă de o creștere, totuși, cei de la Facebook nu reușesc să construiască o identitate care să facă din Messenger ceva mai mult decât o aplicație pentru mesaje. Facebook încearcă să aducă mai multă activitate pe Messenger deoarece „mother ship-ul” a cam început să ruginească, Facebook Ads nu mai este la fel de profitabil, iar reclamele folosind platforme de comunicare pot fi soluția.

Pentru mai multe articole cu stiri facebook, te rog să dai like paginii de facebook și să mă urmărești pe Insta` :D. Iar dacă ai un prieten obsedat de Boomerang, dă un share!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here