Cele mai populare cuvinte cheie din 2018

0
764
cuvinte cheie 2

Recent, Google a lansat listele anuale cu cele mai căutate cuvinte cheie din acest an. Care sunt cele mai importante cuvinte căutate pe Google și care sunt spike-urile, comparativ cu anul trecut?

Totodată această statistică ne și reamintește de cele mai importante sau interesante evenimente care s-au întâmplat pe parcursul anului, dar sunt și o sursă importanta de informație referitoare la interesele generale ale oamenilor. Poate vom putea prezice mai ușor ce evenimente vor fi super populare în anul următor.

cuvinte cheie

Recunosc, nu spun că susțin acel tip răutăcios de stiri online care doar critică excesiva curiozitate a romanilor, dar din primele secunde eram deja curios să văd ce caută românii pe google, poți selecta vizualizarea acelorași statistici dar valabile doar pentru țară ta.

cuvinte cheie 1

Dacă ești suficient de curios să vezi ce interese comune au românii, poți intra să te joci cu statistica celor de la Google, dar că să îți fiu puțin de ajutor, am notat și eu câteva cuvinte cheie mai jos. Astfel, cele mai căutate cuvinte cheie pe Google din România în 2018 sunt:

Cuvinte cheie populare:

 1. Rezultate bacalaureat
 2. Rezultate evaluare nationala
 3. eMag Black Friday
 4. Campionatul Mondial
 5. Simona Halep

Evenimente sportive:

 1. Campionatul mondial de fotbal
 2. Australian Open
 3. Wimbledon
 4. US Open
 5. Indian Wells

Filme:

 1. Fifty shades freed
 2. The nun
 3. Venom
 4. Bohemian rhapsody
 5. Deadpool 2

Ce este:

 1. Ce este bitcoin
 2. Ce este curentul electric
 3. Ce este pe 24 ianuarie
 4. Ce este imunoglobulina
 5. Ce este pesta porcina

Este interesant să arunci câte o privire la ce a mai fost popular anul trecut. Consider că ne ajută pe noi, să vedem dacă rămânem în urmă cu trendurile, dar ne ajută și să ne formăm o perspectiva a intereselor comunității formate în ultimele 12 luni. Am rămas puțin surprins să văd că o mare parte dintre români nu știu ce se sărbătorește pe 24 ianuarie.. asta este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here