Dezechilibru național: Diamante Cellini în cap, pâine cu ceapă în stomac

1
837

 În timp ce milioane de oameni își consumă energia prevenind gripa, coronavirus și alte banalități de genul ăsta, în România se întâmplă cu adevărat o epidemie. O epidemie care nu se mai vindecă de vreo 20 de ani.

În fiecare dintre noi s-a implantat bine, bine un virus. Manelicus Valoricus face parte dintr-o familie antică de virusuri care dacă pune tentaculul pe tine, nu mai scapi toată viața.

Care sunt simptomele și când ar trebui să ne facem griji?

Cel mai evident simptom este pofta nestăpânibilă de a cumpăra diamante de la Cellini. La acesta se adaugă ridicatul din coate, dansatul din genunchi cu mâinile întinse spre podea, privirea în sus “la valoare”

Persoanele cele mai predispuse la infecția cu acest virus sunt cei care abia, abia dacă au o pâine în stomac, deci vă recomand să aveți grijă de corpurile și mințile voastre.

Este o conspirație la nivel național?

Dacă m-ar fi întrebat cineva asta acum o lună, aș fi spus că nu, dar apoi am văzut că la Acces Direct au apărut niște personaje care îl idolatrizează pe Tzanca Uraganu, îi fac curățenie prin casă și cringe-ul este spre infinit.

Da, asta se vinde în România. Diamante Cellini, prostie și pâine cu ceapă.

 

*Acest articol este un pamflet

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here