După o noapte de viscol, CFR Călători oferă servicii de croazieră. 30 de km în 10 zile

1
1106

Încercând să obțină informații despre întârzierile enorme ce au loc în programul de sosiri și plecări ale trenurilor, un bătrân care aștepta de 11 ore în gara din București nu a mai rezistat și s-a luat la ceartă cu personalul nevinovat “dă la CFR”

“- Nu se mai poate dom`le așa ceva! De 11 ore aștept nenorocitul ăla de tren. Dacă este viscol și ninsoare se oprește țara în loc?”

Stimabilul angajat la stat și-a păstrat calmul și a argumentat că în ultimii 10 ani au fost făcute foarte multe schimbări în ceea ce privește oferta de servicii pe care CFR Călători o pune la dispoziție celor care preferă transportul feroviar. 

Întinzându-i oferta, bătrânul descoperă că pe timp de iarnă, CFR Călători oferă numai servicii de călătorie în regim de croazieră. 30 de km în 10 zile. 

Călătorii beneficiază de încălzire gratuită, acces la toaletă și priveliști minunate asupra oceanului de păduri defrișate,  fermelor de porci rămase fără porci, iar dacă au noroc pot observa și crestele câtorva munți. Călatorie plăcută!

*Acest articol este un pamflet

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here