Uite o revistă din Galați tipărită pentru galateni

0
997
galateni

De mult aveam de gând să scriu câteva cuvinte despre un lucru sau un fenomen folositor gălățenilor. Este vorba despre revista Explore. Pentru cei care încă nu știu sau nu au auzit de faimoasa revista cu o formă perfectă de pătrat (sper să nu greșesc), trebuie să aveți în vedere câteva aspecte pe care cei de la Explore vi le oferă în mod gratuit pentru a vă face viața mai ușoară. În special cetățenilor din Galați sau Brăila. La fel cum spun și ei: “Know Your City”.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

Cum mă ajută Revista Explore

Până să intru în detalii legate de informațiile interesante pe care le gășiți în varianta tipărită a revistei, publicațiile celor de la Explore pot fi citite și pe exploremag.ro. Deci de ce am ales să dedic un articol acestei reviste?

Eu deja de 1 an și ceva sunt dependent dar și recunoscător pentru paginile 48 și 49 semnalizate cu: “utile”. Aici găsești numere de telefon și adrese cam de la peste 100 de instituții private din oraș, începând de la cafenele și restaurante, până la saloane de spa și cofetării.

BY THE WAY: VINE LUNA MARTIE!! UITE AICI SUPER CADOURI (scuze pentru intrerupere)

Cu fiecare număr care apare, anumite pagini sunt dedicate unor afaceri, producători, care sunt noi în oraș. În trecut, în revistă puteai să vezi și ce urmează să apară în orașul Galați în următoarele luni. Așa aflasem că în Galați se va deschide Burger House. Acum categoria este ceva mai restrânsă dar am aflat că în 2019, în Galați va apărea o nouă cafenea, “Let`s Socialize” Ei vin cu un concept nou in Romania numit Speed Friending.

Primele pagini ale revistei sunt pline de un program complex care include toate evenimentele ce vor avea loc în tot județul Galați dar și Brăila.

Surprize plăcute

Aș mai avea multe cuvinte de spus despre cei de la explore, dar vreau să vă las pe voi să descoperiți singuri ce mai poate fi folositor în revistă. Totuși, ca să fie treaba bună, tot din revista Explore am aflat că în Brăila vor ajunge, dacă nu au ajuns deja, cei de la ZOOMSERIE. Dacă va este poftă de o prăjitură excelentă, faimoasa cofetărie pe care eu personal am văzut-o prima dată în București, este acum și în Brăila.

Per total revista poate fi de folos unui gălățean sau unui brailean, singurul aspect negativ, în opinia mea, este excesul de reclame și pagini întregi dedicate unui singur local sau club. De exemplu, în numărul precedent al revistei, paginile 25 și 29 sunt dedicate pentru Union Jack Studio, nu m-a deranjat neapărat, dar se poate mai bine.

Thumbs up pentru cei de la revista Explore. Încă mai livrează cineva content de calitate pentru gălățeni.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here