Galati city App – Aplicația pentru Android și iOS care va armoniza toate acțiunile care au loc în Galați.

1
980
untibi.ro galati city app

De la obiective turistice, metode de plată pentru ticketele de parcare și până la posibilitatea de a raporta incidentele din apropiere, aplicația mobilă a orașului Galați (Galati City App) și-a făcut intrarea pe Play Store sau App Store, astăzi, 31.10.2018.

Galati city App era un lucru necesar?

În mare parte, consider că o astfel de aplicație nu ocupă o poziție de top în “to do list-ul” conducerii Galațiului. Dar dacă tot s-a concretizat, voi judeca prezentul. În timp ce în alte părți ale țării, orașele deja dezvoltă a doua sau a treia aplicație mobilă (Ex: Timișoara), trebuia și Galațiul nostru să își arate prezența la cursă. O aplicație care la prima vedere este concentrată 90% pe turismul din Galați, ceea ce nu este un lucru rău, are potențial de centralizare a tuturor atracțiilor turistice, evenimentelor și a informațiilor atât politice cât și apolitice din Galați.

Benefică gălățenilor?

Potențial ar fi. Dintr-o simplă accesare poți vedea imediat ce evenimente au loc în orașul Galați, unde și la ce ora. Evenimentele sunt clasate în funcție de luna în care vor avea loc. Foarte interesant este sistemul de raportare de incidente pe care aplicația îl oferă utilizatorilor, oare vei putea să-i anunți pe ceilalți și dacă la ieșire din Galați spre Brăila, este un mcv de poliție? Acestea împreună cu o clasificarea simplistă a tuturor restaurantelor, cafenelelor și cluburilor din Galați, fac din această aplicație, un lucru folositor pentru gălățeni.

În meniul aplicației mai poți află informații despre Transportul public din Galați, inclusiv taxiuri, magazine de cărți sau mall-uri. Poți găsi informații despre agențiile care se ocupă de închirierea mașinilor. Spațiile unde parcarea este contra-cost sunt și ele afișate pe o harta a orașului.
Cei care sunt interesați de industria hotelieră pot găsi detalii despre hoteluri sau pensiuni. Overall, Galați city App arată bine și promite multe. Rămâne de văzut dacă în 6 luni vom avea aceeași părere.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca poti sa verifici si singur (ca parere) ca deja nu functioneaza corect. Are o multime de bug-uri, crapa una-doua, pe site-ul dezvoltatorului nici nu mai exista prezentarea aplicatiei iar de prezenta ei in online… vezi si singur. O alta “afacere” de succes marca PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here