Gamberetti Galati – Fructe de mare vs McDonalds

0
1299
Gamberetti Galati
Gamberetti Galati

Știți, când eram de-o șchioapă și mă uităm pe Paprika la emisiunile de gătit de care era pasionată mama, mă uităm cum un tip ciudat Jamie Oliver sau ceva, gătea creveți și sepii, crustacee, scoici, whatever. Eu fiind un visător pofticios nu îmi imaginam că voi putea vreodată să ajung să mănânc fructe de mare de câte ori voi avea chef. Partea bună este că restaurantul Gamberetti Galati este așezat chiar lângă McDonalds, iar eu am mâncat doar o dată McDonalds anul acesta și mă simt super câștigat. Ia să vă spun și de ce.

Gamberetti Galati – Nu trebuie să știi cum se mănâncă fructele de mare

Să nu crezi că dacă este vorba despre un restaurant cu fructe de mare, trebuie să te duci îmbrăcat la patru ace pentru că vei fi servit de 6 ospătari îmbrăcăți într-un alb impecabil. Da, standardele sunt mai înalte doar pentru că mâncarea este bună. Experiențele mele la Gamberetti Galati au fost de fiecare dată “dătătoare pe spate”. Atmosfera este una foarte friendly, nu se simte opulență, nu ești încolțit de presiuni sociale și poți să mănânci caracatiță cu mâna goală. Tu să fii fericit că oamenii te vor iubi.

In aceasta perioada Gamberetti este si gazda unui eveniment numit: Festivalul “All you need is “Scoici””. Detalii aici.

Vorbeam despre concurența McDonalds. Nu spun că cei de la Mc` nu fac o treaba bună, dar pe platoul de lângă a început să se simtă un miros plăcut de scoici și creveți pe care cam greu îl poți ignora(delicios). Oamenii ăștia au adus fructele de mare aproape de noi și ar trebui să fim recunoscători că nu mai există bariere. Fructele de mare sunt teoretic o mâncare de lux, dar Gamberetti este un loc prietenos cu standarde înalte. Sincer, în Galați vedem foarte rar acest lucru.

Gamberetti Galati
Gamberetti Galati Foto by Bogdan Pana

Eu am avut ocazia să comand de mai multe ori platourile lor pe care încă nu știu cum să le numesc pentru că nu mă pricep deloc la fructe de mare, dar nu aceasta este concluzia. Ceea ce este important este că am reușit să învăț cum se mănâncă fructele de mare, cu ce fel de sosuri și cu ce fel de vin se potrivesc. Mă duc foarte încrezător de fiecare dată pentru că mă pot comporta normal și mă pot simți bine. Foarte rar recomand locuri din Galați, dar la Gamberetti mi-a plăcut.

Iar faptul că au decis să își deschidă restaurant chiar în coasta unui McDonalds, da dovadă de încredere în produsele lor. Eat healthy!

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

Citeste si despre Martens Galati. Alti oameni misto doar ca se ocupa de bere 😀

Note: Acest articol nu este sponsorizat de frumosii oameni de la Gamberetti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here