Hai in Galati, nu mai avem bani nici de reclame

6
30495
Galati

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI”

Dragă Galați, Dum***eii **-** de oraș și de ce mama naibii se întâmplă. Eram prin Shopping City, pe 2 Februarie. Știți și voi, un filmuleț, o gustare, cumpărături, etc.

Pe picior de plecare, am ales să nu ieșim pe ieșirea de la Starbucks și că am putea să ocolim până la Carrefour, mă rog.

Dar ce se vede în zare??? Ce este bannerul Acela de 5 metri pe 5 metri? O fi o reclamă la IQOS, o fi o reclamă la Timișoreana. Oare să fie o reclamă la vreo carte scrisă de vreun autor cunoscut?

NU!! Este o reclamă la un studio de VIDEOCHAT!!!!! Nici nu îi scriu numele, sper să se poată citi din poza făcută cu telefonul. Cum mă să pui în cel mai circulat loc din Galati( bună idee totuși), o reclamă la un studio de videochat?

Băi frate, chiar nu a reușit nimeni să plătească mai mult decât ăștia mă? Se licitează locurile alea de reclame? Se cumpără? Cine acceptă mă nesimtirile astea.

Sora mea de 13 ani a ajuns în mall pentru că o colegă de clasa își sărbătorea ziua de naștere. O să mai aibă sora mea voie să iasă din casă? NU! Mii de Gălățeni trec în fiecare weekend pe acolo. Probabil 30% sunt copii minori.

O RECLAMĂ DE 5×5 METRI LA UN STUDIO DE VIDEOCHAT (JOBURI ONLINE)!  Am rămas practic fără cuvinte. Asta merităm noi. Un oraș unde lucrul ăla important care merită un banner gigantic peste care să dai cu capul și tu și copilul tău este un banner care promovează un studio de videochat care oferă SALARII SUPER MARI?????????

Dacă ești din Galați, da un share!

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI”

6 COMENTARII

  • Salut. Sa nu se intelegea gresit. Eu nu ma leg de industria de videochat. Foarte bine ca se fac bani, stiu ca este legal. Foarte bine ca isi platesc taxele.

   Eu sunt 100% impotriva unei reclame atat de ostentative intr-un loc mega populat si unde ajung si multi multi copii

 1. Ce mizerie ordinara!! Reclamele cu videochat s-au raspandit in tot orasul! Mizerie de reclama!
  Raabis Stefan daca tot aperi asa cu vehementa videochatul, o “meserie de aur”, cine stie probabil lucrezi in domeniu, de ce nu iti pui pe tavan si pe toti peretii din casă pancarte tablouri cat mai mari reclame cat mai multe cu videochat ca sa te bucure toata ziua doar pe tine?? Poate pe altii nu interesează….

  Poate alti oameni din acest oras si mai ales copii, adolescenti, batrani care nu practica aceasta “onorabila meserie” nu vor sa vadă aceste mizerii expuse atat de ordinar intr-un loc public!

 2. Sex, droguri și păcănele… aceasta este deviza/direcția orașului nostru și e trist. Însă reclama nu înpiedică cu nimic buna creștere a copiilor, în acel afiș nu este nimic indecent sau obscen. Doar cine a avut deaface cu acest domeniu știe ce înseamnă SmartChat.

  • Aveti dreptate. Nici nu am sustinut ca afisul ar fi indecent. Din nou, nu afisul sau reclama in sine este problema. Din punctul meu de vedere, este amplasat intr-un loc aglomerat si nu cred ca asta ar fi trebuit sa vedem pe un banner publicitar de acea dimensiune. Cu atat mai mult ca unui copil ii este foarte usor sa caute despre ce este vorba. Sunt sigur ca studio-ul este perfect legal si nu se discuta despre asa ceva, este vorba de educatie si de ce alegem sa aratam generatiilor tinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here