Instagram lanseaza mesajele vocale. Stiri online

0
1160
stiri online

Dacă încă nu ai apucat să dai un update aplicației, te încurajez să nu mai stai pe gânduri. Lucruri importante se întâmplă. Pentru pasionații de stiri online, mai ales când este vorba despre Social Media, cei că mine întră în febra „noului”. Și aici mă refer la noile moduri prin care putem comunica pe Instagram. Deci, ce se întâmplă?

După o perioada de testare de aproximativ 6 luni, Instagram a anunțat, dar a și tăiat panglica spre noul Instagram Direct. Similar colegului Whatsapp, Instagram acum poate să îți înregistreze și să îți trimită mesajele vocale într-o manieră de nivelul secundelor.

Mesaje vocale prin Instagram Direct

Procesul este unul extrem de simplu. Hold pe microfonul simpatic din dreapta căsuței de chat, spune-i replica iubitului, release, iar magia se întâmplă exact așa cum te aștepți. Gata cu scrisul! Mesajele vocale pot fi lungi de până la un minut și vor rămâne permanent în chat-ul cu prietenii tăi dar și în group chats.

Încă nu știm ce efect va avea asupra platformei. După cum spuneam, facebook și whatsapp deja sunt veterani. Un lucru este clar, pentru voi, iubitorii de Insta`, lucrurile încep să meargă din nou, doar spre mai bine.

Când Facebook a lansat mesajele vocale sub forma unei opțiuni de actualizare a statusului la începutul acestui an, unul dintre puținele beneficii recunoscute de specialiști a fost că cerința de a scrie în diferite limbi, lucru care este frecvent mai complicat decât comunicarea prin viu grai. Procesul devine și mai îmbucurător atunci când te regăsești foarte des în astfel de situații.

Dacă mesajele vocale îți vor ușura modul în care comunici pe Instagram, da un share acestui articol că să vadă și prietenii tăi. Te invit de asemenea să dai un like paginii de facebook untibi.ro pentru a fi primul care află ce se mai întâmplă pe Insta`.

PENTRU ALTE STIRI ONLINE DIN SOCIAL MEDIA, CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here