JustPitch Galati 4 Iulie. Concurs de StartUp in orasul tau.

0
975
JustPitch Galati
JustPitch Galati

ATENTIE!! INCA UN ARTICOL FARA DIACRITICE

Hei internet, sigur ati auzit, vazut, simtit vibratiile pornite de Asociatia Open Hub in ultima perioada in orasul nostru, dar acum urmeaza un eveniment demn de un nivel pentru care Galatiul ar trebui sa se lupte mereu. Mai exact, pe 4 Iulie 2019, Primaria municipiului Galati in parteneriat cu Open Hub, lanseaza “JustPitch Galati. Startups Contest”. Un eveniment care vrea sa realizeze deschidere catre antreprenoriatul local din Galati. Awesome, ha?

Inscrie-te la contest – JustPitch Galati

Va trebui sa urmezi acest link pana pe 20 Iunie 2019. Urmand toate instructiunile formularului, va trebui sa incluzi in “dosarul” tau de inscriere si o scurta prezentare video a ideii tale de afacere. Grila de jurizare este deja stabilita, iar aplicatia ta va fi jurizata in baza acesteia.

Vor fi selectati 5 finalisti care vor participa la “Just Pitch”. Alesii vor fi anuntati pana la data de 27 Iunie. Pe 4 Iulie, acesti 5 finalisti vor trebui sa isi sustina pitch-urile in fata juriului. Deja devine interesant.

Te poti inscrie atat ca si companie sau cu o idee de afacere ce merita “accelerata” sau te poti inscrie doar pentru a face parte din audienta care va acompania contestul. Nu te ingrijora, chiar daca vei face parte din public, implicarea ta in timpul evenimentului va fi una activa. Premiul pus in joc este un ajutor pentru ca afacerea ta sa fie cat mai aproape de succes. 10.000 RON pot face lucruri multe.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

In cadrul evenimentelor se vor aborda doua Module care sunt “related” provocarilor antreprenoriatului beginner style. Modulul unu va fi foarte frumos conturat de o conferinta in care se vor aprofunda teme practice de interes central, precum oportunitati de incubare si accelerare a afacerilor nou infiintate. Modulul 2 este si nucleul evenimentului, iar acesta va cuprinde competitia de pitchuri

Vrei sa participi la cel mai “antreprenoriat related” eveniment din Galati? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai domiciliu in Galati si sa ai initiativa de a derula o activitate antreprenoriala in acelasi oras.

Ai nevoie de mai multe detalii? Links down here!

https://openhub.ro/justpitch/index.html și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ClubOpenhub/

Citeste si ghidul de 80 de titluri de articole pentru momentele cand inspiratia are toane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here