La cinema in fiecare weekend

0
750
La cinema in fiecare weekend.

La cinema în fiecare weekend. Asta am avut în minte la începutul anului. Începusem din Decembrie 2017, dar am zis că în 2018 trebuie să văd câte un film în cinema în fiecare weekend. Am dat greș. Totul a mers bine până în luna Octombrie când pur și simplu, nu am mai avut la ce film să mă duc, iar dacă apărea ceva nou, chiar nu era pe placul meu( desi am fi putut gasi alternative, prietena mea iubeste animatiile. yachs ). Așadar, pentru că plănuiam un articol cu câteva filme pe care le-am văzut în ultima perioada, m-am gândit să le includ pe toate într-un singur articol. La ce filme am fost în ultima vreme:

Halloween

La cinema in fiecare weekend.

Jamie Lee Curtis se întoarce la rolul care i-a dat culoare, Laurie Strode, care acum în 2018 va trebui să suporte ultima ei confruntare cu Michael Myers, acest criminal mascat care o cam bântuie de când a scăpat din ghearele lui, acum 40 de ani.

Filmul are lipsurile lui, personajele iau mereu decizii idioate, dar faptul că deja în film apar trei reprezentanțe ale genului feminin care îl înfruntă pe Myers, mai salvează puțin povestea. Totuși modul prin care Michael evadează din închisoare este tras de par. De ce Laurie pur și simplu nu a avut ocazia tot filmul să tragă o rundă de shotgun în capul lui Myers și multe altele. Una peste altă, filmul este ok, duce tradiția mai departe, iar eu personal, nu m-am plictisit pe scaun, dar nici nu recomand filmul.

Overlord

La cinema in fiecare weekend.

Aici lucrurile devin ceva mai interesante. Nazism, experimente pe oameni, soldati care mor și învie, mai mulți nazișți cu aruncătoare de flăcări, bombe, război. Ai cam orice ti-ai dori de la un film de război horror.

Cu doar câteva ore până la ziua D, o echipă de parasutisti americani se aruncă în Franța ocupată de nazișți, pentru a îndeplini o misiune care este crucială pentru succesul invaziei. Încercând să distrugă un transmițător radio aflat deasupra unei biserici fortificate, soldații disperați își unesc forțele cu o tanara locuitoare  pentru a pătrunde înăuntru. Dar, sub biserică se află un laborator nazist misterios. Soldații americani se trezesc depășiți numeric de inamici cu care nu au mai interacționat niciodată. În Overlord vei avea parte de acțiune de război, mult sânge și un plot-twist.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grinderwald

La cinema in fiecare weekend

Fantastic Beasts 2/5 a fost lansat, l-am văzut, mi-a plăcut, mai voiam.

La sfârșitul primului film, puternicul vrăjitor, Gellert Grindelwald (Johnny Depp), a fost capturat de MACUSA (Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii), cu ajutorul lui Newt Scamander. Dar, făcându-și scenariul pentru al doilea film, Grindelwald a scăpat din arest și a adresat adunării adepților, principalul lui plan: Ca toți vrăjitorii cu sânge pur să domnească peste încuiați, și nu numai. Într-un efort de a contracara planurile lui Grindelwald, Albus Dumbledore își însușește fostul student, Newt Scamander, care este de acord să ajute, fără să știe de pericolele care îl așteaptă.

Voi începe cu ceea ce nu mi-a plăcut legat de film. Nu mi-a plăcut cum arată Dumbledore tânăr, nu este nicio asemănare cu el bătrân, iar în Harry Potter, vestimentația lui era foarte specifică, pe când în F.B, arată că un bărbat british obișnuit care eventual este membrul vreunui club de trabucuri. Să nu mai zic de puterea aceea așa de mare pe care Dumbledore a ținut-o ascunsă pe tot parcursul seriei Harry Potter, nici de această dată nu vedem mare brânză.

Mi-a plăcut cum au fost introduse câteva personaje secundare, prezente oarecum sau cel puțîn menționate și în Harry Potter, cum ar fi: Flamel, Nagini, membrii ai familiei Lestrange. Din nou povestea te prinde, efectele superbe specifice unui film cu vrăjitori bazat pe scrierile de la Rowling și-au găsit locul în fiecare minutel al filmului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here