Martens Galati. Bere bună Fabricată chiar în Galați

2
3539
martens galati

Vești bune pentru pasionații de hamei care nu și-au găsit încă băutura de suflet. Mai pe scurt, Berea aia bună. Am avut prilejul de a participa la un workshop organizat de Martens Galati unde timp de două ore pline și turnate încet, am discutat cu Phillip, nou CEO de la Martens, un tip foarte drăguț din Belgia care probabil iubește Berea mai mult decât orice om viu. Din discuții despre ce înseamnă o bere bună sau mai puțin bună, am realizat că pentru mulți oameni, dar și pentru mine, Berea nu poate fi consumată oricând.

Berea este ceva care vine în completarea stării de bine și de relaxare. Practic trebuie să meriți o bere bună la un moment potrivit.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

În timpul workshop-ului am vorbit despre ce înseamnă Berea, de ce o consumăm, ce fel de stare ne induce și când este cel mai potrivit moment ca să ciocnești o bere. Spre sfârșitul sesiunii am fost onorați să fim puși în piele de critici și am degustat câteva beri fără a știi ce conțin și de unde provin.

Mai cu strâmbături, mai cu iubire, concluziile au fost surprinzătoare. Am învățat ce înseamnă o bere de calitate băută dintr-un pet de plastic și am simțit diferențele dintre o bere fabricată pentru a face profit sau chiar pentru a satisface gusturi pretențioase.

Berea MaDonna este fabricată în Galați

Nu știam că la Martens Galati sau chiar în orașul Galați, se fabrică o bere care merită băută chiar și în cea mai friguroasă zi de iarnă. Am rămas impresionat de MaDonna, probabil arma secretă a celor de la Martens Galati. Cu un design foarte pretențios și classy, MaDonna vine în mai multe sortimente: Ambre, Orange, Crafted în Small Batches, Black și Lager. Am lăsat mai jos o poză.

martens galati

Nu am apucat să gust toate sortimentele, dar cei de la Martens au fost suficient de drăguți încât să ne dea câteva beri și la pachet. Acum mă pot mândri că Galațiul știe să facă o bere decentă care merită băută.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

2 COMENTARII

  1. Buna , felicitari pentru bere este foarte buna. O rugaminte : daca ar putea contine eticheta tot ceea ce a fost pus in bere la fabricatie ca sa nu existe dubii despre continutul berii nu doar ce impun regulile comunitatii europene sau ale noastre. Sunt interesat deoarece au aparut tot felul de filmute pe internet cum ca marii producatori de bere nu sunt obligati sa scrie tot ceea ce folosesc la fabricatia berii (agenti de fermentare rapida ,etc ).Daca ati putea fi total transparenti ar fi un mare castig pentru producator.

    Multumesc anticipat pentru raspuns

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here