Noutăți din social media. Filtre Snapchat și pe desktop!

Noutati din Social Media

0
748

Snapchat este o aplicație pentru dispozitivele Android sau iOS. Acțiunile acestei aplicații sunt manageriate de co-fondatorul Evan Spiegel. Unul dintre principalele concepte ale aplicației este că orice imagine, mesaj sau clip video trecute prin câteva filtre snapchat va putea fi disponibil pentru vizualizare doar o scurtă perioadă de timp, apoi va deveni inaccesibil. Inițial acest mod în care funcționează Snapchat, voia a fi începutul dezvoltării unui nou mod de interacțiune online. Acum, aplicația poate fi utilizată și pentru o serie de noi sarcini diferite, cum ar fi chat-ul live, mesagerie, avatare Bitmoji sau partajarea unei cronologii de tip Story. Ai la dispoziție chiar și o secțiune „Discovery” care prezintă un conținut în format scurt de la editori mari, precum Buzzfeed.

Filtre Snapchat pe desktop

Nu este un secret faptul că media de vârstă a utilizatorilor Snapchat este echivalentă cu cea a generației Z. Snapchat reușește să ofere o expunere mult mai mare pentru aceste filtre folosite de utilizatori. În urmă cu o săptămâna, cei de la Snap au anunțat lansarea unei noi extensii pentru desktop. Aceasta va permite filtrelor sau „lentilelor” Snapchat să se aplice pe chipurile utilizatorilor și în timpul sesiunilor live folosind camerele web, pe platforme cum ar fi Skype, YouTube, Google Hangouts, etc.

Nu apar foarte des update-uri de acest gen și cu siguranță, acesta este unul interesant. Potrivit celor de la Snapchat, peste 250.000 de fotografii au fost trimise prin comunitate de când Lens Studio a fost lansat, acesta putând oferi o gamă variată de filtre care pot fi folosite. Ba chiar, are și o secțiune cu Trending Lens unde poți vedea cele mai populare „lentile” în acel moment.

Oferind o modalitate de a le adăuga în conversațiile video de pe desktop, Snap adaugă un nou mod de a stimula expunerea pentru instrumentele sale. Dar, pentru a folosi aceste „lentile”, nu vei avea nevoie să fii conectat. Așadar folosirea acestor filtre pe desktop nu va crește în niciun fel gradul de utilizare a Snapchat. Deci este doar un mod foarte eficient de promovare care cu siguranță va aduce utilizatori noi pe mobil.

 

Snapchat este o aplicație pentru dispozitivele Android sau iOS. Acțiunile acestei aplicații sunt manageriate de co-fondatorul Evan Spiegel.

Snap Camera

Pentru a utiliza aceste filtre pe desktop, trebuie mai întâi să descărcați aplicația Snap Camera de aici. Apoi puteți selecta Snap Camera ca dispozitiv de output pentru aplicația terță pe care o alegeți. Majoritatea vor fi compatibile, totuși FaceTime de la Apple nu va funcționa cu aceste „lentile”.

Încă un detaliu, dar poate cel mai important, Snap Camera va putea fi folosit pe platformele de streaming (Twitch). Aceste „lentile” îi vor ajută pe streameri să creeze o conexiune mai zdravănă cu audienta. Va ușura transmiterea emoțiilor din timpul unei victorii, în urmă unui 5v5 grandios.

Încă un detaliu, dar poate cel mai important, Snap Camera va putea fi folosit pe platformele de streaming, cea mai importantă dintre ele fiind Twitch. Aceste „lentile” îi vor ajută pe streameri să creeze o conexiune mai zdravănă cu audienta și va ușura transmiterea emoțiilor din timpul unei victorii, în urmă unui 5v5 grandios.

În prezent, Twitch este gazdă a 15 milioane de utilizatori, zilnic. Fiecare petrecând în medie 95 de minute pe zi urmărind conținut gaming online. Dacă Snapchat va reuși să atragă atenția unei audiențe atât de mari, va deveni unealta care va face trecerea de la gaming la social-gaming. Sună bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here