Oul de pe Instagram. Punct

0
714
oul de pe instagram

Acesta este doar un articol informativ despre oul de pe Instagram. Pentru că am realizat că internetul nu le va vedea niciodată pe toate.

În data de 04.01.2018, contul de Instagram, “world_record_egg” a făcut publică cea mai simplă imagine cu cel mai simplu ou. Bio-ul exprimă intenția de depășire a recordului precedent “most liked picture on Instagram”, care era deținut de Kylie Jenner la o poză cu minunata ei fetiță. Acea poză avea în jur de 18 milioane de like-uri.

oul de pe instagram

Această poză cu un OU, a reușit să strângă 33 de milioane de like-uri până în data de 14.01.2018. Adică în 10 zile, un simplu ou a depășit recordul, a devenit un fenomen al internetului, A PRIMIT VERIFIED MARK, a schimbat orice strategie de marketing pe care ți-o puteai imagina și sigur de acum înainte vom vedea oul de pe Instagram fiind model pentru căpșuna de pe Instagram, cartoful, fierul de călcat, etc. Acum practic toată lumea creează conturi de Instagram cu obiectele lor preferate sperând că vor atinge măcar o felie din acest tort al succesului.

Într-un story postat tot pe 14.01.2018, Oul.. a anunțat că va deschide și o linie de îmbrăcăminte. Money flow. 5 milioane de followeri și aproape 40 de milioane de like-uri în 11 zile.

Succes tuturor și sper să va gășiți și voi oul vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here