Paintball Galati. Un nou furnizor de distracție cu arme și vopsea

0
1223
Paintball Galati

Pentru că într-un fel sau altul am început să mă documentez despre toate punctele de divertisment, sport, activități în aer liber, dar mai ales lucruri noi din Galați, au ajuns la urechile mele și băieții de la Siege.ro Cea mai nouă unitate de Paintball Galați. Ei promit că vor crea pentru gălățeni un nou mod pentru a se recrea dar și pentru a construi și îmbunătăți munca de echipă.

Ofer un pachet gratuit la Paintball

În data de 16 Martie, echipa de la Siege Paintball Galați organizează un eveniment nou în lumea acestui sport. Un OPEN GAME cu tematică “Asediu la Galați”. Acest eveniment va fi modul lor de inaugurare a noului teren. Așa că dacă vrei să mergi gratuit la Paintball în Galați, eu îți ofer un pachet în valoare de 55 de RON care conține: 200 de bile, cască de protecție, vestă de protecție, mănuși, combinezon, armă, accesorii pentru armă.

LA OPEN GAME NU AI NEVOIE DE ECHIPĂ

Ce trebuie să faci ca să câștigi:

Dă like paginii de facebook Untibi.ro
 
Dă tag fraților tăi de arme!
 
Dă share acestui articol

Lasă un comentariu la acest articol pe blog sau la postarea de pe facebook și spune-mi dacă vrei să ajungi la Paintball!! 😀

Extragerea se va face pe 11 Martie folosind platforma random.org. Câștigătorul va fi anunțat personal de mine printr-un mesaj personal. Deci asigură-te că ai dat like paginii de Facebook. 😀

Din experiența mea la un joc de Paintball, care este 0, vă pot spune următoarele lucruri: Joacă Paintball regulat dacă ai nevoie să dai ceva kilograme jos. Dacă vei fi câștigătorul, sau chiar dacă nu, NU TRAGE DE APROAPE. Bilele alea de vopsea provoacă ceva semne. Nu trișa. Nu ridica privirea dacă ești în mijlocul unui schimb de focuri.

ȘI NU TRAGE ÎN MEMBRII ECHIPEI TALE, FIE EI GĂLĂȚENI SAU BRĂILENI

Fiecare meci este atent observat și ținut sub control de un arbitru.

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here