Peste 400.000 RON investiti de PSD in reclame electorale pe Facebook. Tu le-ai primit?

0
748

Bomba! Soc! Foc! Prostie! Si alte lucruri lipsite de sens. Trecand peste introducerea facuta in graba, in ultimul articol cu acelasi subiect vorbeam despre cati bani investeste Donald Trump in campaniile electorale demarate pe Facebook.

Guess what! Acum s-au facut publice sumele pe care le investesc si partidele in Romania! Partidul Social Democrat a bagat in reclamele de pe Facebook nici mai mult nici mai putin de 443.000 RON!

Eu ma intreb, daca oare banii astia erau investiti pentru campanii de binefacere, aveau ceva efect? Poate da, poate nu. Nu asta este scopul articolului.

In imaginea urmatoare se pot vedea foarte bine cateva reclame care la aceasta ora sunt active. Sunt acele videoclipuri pe care unii dintre voi le tot vad prin news feed.

Datorita celor de la Facebook, in imaginea urmatoare putem vedea ceva mai multe detalii despre grupurile targetate de aceste reclame. Cele mai multe persoane care vad aceste tipuri de reclame sunt preponderent audiente ce depasesc 30, poate chiar 40 de ani.

Ni se ofera informatii despre data la care a inceput reclama, adica 22 Mai, suma de bani care a fost investita, adica intre 500 si 999 RON si cateva date demografice despre care vorbeam in paragraful anterior.

Daca vrei sa vezi toate reclamele demarate de cei de la PSD, dar si de alte partide, click here 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here