Targ de Craciun Galati. Am ramas fara cuvinte

0
1363
targ de craciun

Tocmai m-am întors dintr-o aventură de 30 de minute din minunatul targ de craciun din Galați. O seară de duminică liniștită în care un drum spre un targ de craciun sună chiar foarte bine.

Una peste alta, ne-am pornit. Primul semn că ceva nu este în regulă, era traficul spre târg. Aproape nicio mașină nu circula pe str. Domneasca. În fine, am ajuns în Grădina Publică din Galați, locația târgului de crăciun

Țin foarte mult să laud vremea de afară, a fost ok pentru o plimbare. Aș vrea să transmit multe sentimente de iubire pentru cei care s-au ocupat de curățenie, întreținere, etc. Grădina Publică era foarte curată. Cam atât…

Cel mai idiotic târg de Crăciun pe care l-am văzut în viața mea. Nu o să încep să spun ce nu mi-a plăcut, în schimb voi face mai jos o listă cu tot ceea ce conține târgul de Crăciun din Galați.

– Instalație luminoasă de Crăciun. Mi-a plăcut

– Scenă unde copiii primesc cadouri de la Moș Crăciun

– O căsuța(tarabă) de unde puteai cumpără dulciuri

– O căsuța(tarabă) de unde puteai cumpără vin fiert, porumb fiert și miere de albine

– O căsuța(tarabă) de unde puteai cumpără ceafă de porc

– O căsuța(tarabă) de unde puteai cumpără preparate din carne

– O căsuța(tarabă) de unde puteai cumpără dulciuri de consignație

50% dintre acele căsuțe erau închise, Grădina Publică era doar 10% vizitată de gălățeni, iar atmosfera nu era deloc cum mă așteptăm. După ce luasem la rând cele 5 tarabe care vindeau ceva, trecuseră doar 20 de minute de când plecasem de acasă.

În concluzie, târgul de Crăciun de la Galați este o mare dezamăgire și nu sfătuiesc pe nimeni să își piardă timpul mergând acolo. Am rămas fără cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here