Top 5 joburi online care iti aduc castiguri mari lucrand de acasa

0
1710
joburi online (3)

Așa cum am mai scris și în vremuri anterioare, în mediul online poți să faci mult mai multe decât în mediul fizic de afară. Oportunitățile sunt nelimitate, iar dacă există suficientă dorință și dăruire, lucrurile ar trebui să prindă formă destul de repede. Am decis ca în acest articol să scriu despre 5 joburi online pe care le-ai putea încerca începând de acum dacă deții setul de skilluri necesar.

  1. Testimoniale videojoburi online (1)

Pe toate platformele de freelancing, unul dintre principalele domenii de activitate este marketingul. O mică parte a acestei tornade este și zona creatorilor de conținut video. De obicei, iar asta am simțit-o pe propria piele, crearea de conținut video poate deveni un lucru foarte costisitor atât din punct de vedere material dar și din punct de vedere al timpului investit.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

Cu o cameră video sau cu un DSLR și cu un background alb, poți începe să produci testimoniale video pentru companiile care nu dispun de timpul necesar creării acestui tip de conținut. Pentru o reclamă de 100 de cuvinte, cu un logo atașat clipului și cu foarte multe artificii pe care le înveți pe parcurs, un filmuleț de un minut îți poate băga în buzunar și 60 de dolari.

Platforma recomandată de mine: fiverr.com

  1. Joburi online: Content Writingjoburi online (5)

Mai mult decât oricine, aici pot garanta personal că dacă investeșți suficient timp, câștigurile nu vor ezită să apară. Când am început prima dată să scriu articole, traduceri, testimoniale, texte pentru website-uri, timpul pe care îl învesteam era unedva la 4h de căutare pentru 2h de muncă. Acum după ce am mai prins experiență, am avut momente în care 2h de căutare îmi aduceau 20h de muncă.

Găsește clientul potrivit, fă o oferta potrivită, pregătește-ți un portofoliu mai mult consistent decât arătos. Am început să caut proiecte folosind aceeași platforma menționată mai sus: fiverr.com, dar acum, după ce a mai trecut timpul, proiecte apar din recomandări, grupuri de facebook și chiar de la oameni care până nu îi întrebi dacă au nevoie de tine, nici ei nu știau că au.

  1. Marketing afiliatjoburi online (4)

Despre marketing afiliat am mai discutat, dacă doriți să citiți mai multe despre asta, am lăsat un link. Ideea este că pentru marketingul afiliat trebuie să munceșți. Sigur, poți crea un profil de advertiser, un profil de instagram cu un ou -_-, sau îți poți pune pisica pe instagram pentru a atrage urmăritori. După ce ai strâns un număr considerabil de urmăritori, poți începe să le prezinți oferte la anumite produse prin link-uri de afiliere. Tu îți iei comisionul, ei au economisit niște bănuți.

Dacă vrei să duci noțiunea de marketing afiliat până la cote maxime, ceea ce îmi umple mintea în ultima vreme, poți crea un magazin online bazat 100% pe afiliere. Nu pot să aproximez câștigurile, dar față de un magazin online obișnuit, nu vei avea stoc, nu vei face livrări, nu vei face facturi, vei face bani doar din comision. Tare, nu?

  1. Webdesignjoburi online (2)

Și aici lucrurile sunt pe cât de complicate, pe atât de simple. Ai un minim de abilități în Photoshop, Illustrator, animație, etc? Lucrează pentru câteva luni pe gratis pentru anumiți clienți sau anumite firme și construiește-ți un portofoliu, prinde experiență. După ce ai făcut asta, poți începe ușor ușor să ceri în schimbul serviciilor tale și o suma modică de bani. Din nou, acest tip de proiecte poate să apară de oriunde.

Freelancer.com, Fiverr.com, grupuri de facebook dedicate freelancing-ului ș.a.m.d.

  1. Social Media Management Joburi Onlinejoburi online

De curând am avut o discuție cu o femeie foarte capabilă care deținea un magazin online. Din discuție am ajuns să aflu că traficul pe website era de 300-500 de persoane pe zi fără Google Adwords. Website-ul nu are blog, conținutul este doar reprezentat de descrierile produselor. Întrebarea mea era de unde vin aceșți 300 de oameni zilnic? Ei bine, magazinul online are o comunitate de 23.000 de urmăritori pe Instagram. Cam 80% dintre acele 300-500 de persoane veneau de pe Instagram.

Magazinele online, afacerile mici, medii și mari sunt în permanentă căutare de manageri de social media. Platformele SM au devenit atât de vitale încât afacerea ta poate să depindă 100% de profilul de Facebook, Instagram, etc. Dacă petreci mult timp pe Social Media și ai fost suficient de curios încât să vezi cum funcționează promovarea plătită pe acest tip de platformă, trebuie să știi că există firme care sunt dispuse să plătească pentru ca cienva să gestioneze aceste profiluri de Social Media și să creeze engagement pentru ei.

INTRA IN GRUPUL PRIVAT “SOCIAL MEDIA PENTRU TOTI

Sper că articolul ți-a fost de folos și că vei începe și tu să faci bani din joburi online. Share, Like, Subscribe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here