Top seriale Netflix pentru pasionații de binge-watching

0
1195
Top 5 seriale netflix pentru pasioantii de binge-watching

Timpul a devenit o resursă care în zilele noastre, se termină rapid (din păcate) și nu mai putem acorda foarte multă atenție timpului nostru liber. Pentru iubitorii de seriale sau binge-watching, acest aspect nu este tocmai plăcut. Așa că am pregătit un top seriale netflix pentru care eu consider că merită să îți pierzi timpul.

 

Pe primul loc in top seriale Netflix, Peaky Blinders

Top seriale netflix pentru pasionatii de binge-watching

Cu o acțiune care se petrece după Primul Război Mondial, undeva prin 1920, o bandă îndrăzneață condusă de Tommy Shelby (Cillian Murphy), este într-o continuă foame de putere și bani. Foame care este stăpânită doar prin acțiuni și manevre ilegale, principala ocupație a fraților Shelby fiind pariurile ilegale, furturi, crime, contrabandă. Toate conturate foarte bine din punct de vedere emoțional din cauza sechelelor cu care personajele principale au rămas în urma Primului Război Mondial. Pentru a evita orice fel de spoiler, dar pentru a va convinge să îi dați o șansă, începând cu sezonul doi, Tom Hardy va fi parte a distribuției. Știți voi, Venom?

Unul dintre cele mai bune seriale Netflix din 2018, La Casa de Papel

Top seriale netflix pentru pasionatii de binge-watching

Serie „made in Spain”, savuroasă, cu joc actoricesc intens, La Casa de Papel a reușit să reformuleze standardele și să detroneze fruntașii topurilor. De la cinefilii care au pus Urzeala Tronurilor pe locul doi, până la pasionații de psihologie care au renunțat la devotamentul continuu pentru Prison Break. Serialul are în prim plan o echipă de opt hoți, fiecare reprezentând o altă ipostază a caracterului ciudat. O echipă condusă de un geniu care reușește să orchestreze și să anticipeze fiecare mișcare necesară unui jaf perfect. Banda de hoți se baricadează în trezoreria regală spaniolă încercând să manipuleze forțele de ordine, să tipărească bani și să ia ostatici.

Narcos

Top seriale netflix pentru pasionatii de binge-watching

Evident, despre cine putea fi vorba? Pablo Escobar. S-au făcut destule pelicule pe seama acestui nume, iar Narcos nu este un eșec. Prezentată fiind viața celebrului traficant de cocaină. Serialul îți arată în detaliu momentele de glorie, dar și de răzvrătire pe care Escobar le-a avut de-a lungul vieții. Începând dintr-un Medellin obișnuit, sărac, linștit, până când povestea se termină tot într-un Medellin. De această dată prosper, unde Pablo conducea totul. Seria pune accent  pe  ineficiența războiului american contra drogurilor  și neputința autorităților americane. Pablo Escobar devine miliardar, iar conflictele politice dar și cele violente te vor face să stai lipit de ecran.

Alias Grace, va merita fiecare minut

top seriale netflix pentru pasionatii de binge-watching

Foarte misterios, foarte greu de descris. O mini serie bazată pe cartea scrisă de Margaret Atwood, Alias Grace. Înfățișează pe cele două planuri narative, povestea adevărată sau nu a deținutei Grace Marks. Cu foarte multe trimiteri în trecut și amintiri uitate forțat sau nu în urma unei crime.

Grace este intervievată de un doctor psihiatru, care mai apoi devine obsedat și fascinat de tânăra și inteligenta Grace. Scopul este de a afla adevărul despre infracțiune și eliberarea din închisoare e fetei care în tinerețe obișnuia fie o servitoare. O poveste plină de mister, inspirată de o persoană reală, personal l-am terminat în 7 ore. Își merită cu sârguință locul în top seriale netflix.

Orange is The New Black, un serial care trebuie vizionat

Top seriale netflix pentru pasionatii de binge-watching

Câte seriale despre închisori de femei au fost făcute? Prea puține aș spune eu. De ce Orange Is The New Black se află în top seriale netflix? Personajul principal Piper Kerman ajunge la închisoare din cauza fostei sale iubite, Alex Vause care se ocupa cu contrabanda. Înainte de a începe să își ispășească pedeapsa, Piper era logodită cu iubitul ei, Larry. În timp ce își executa sentința, cei doi ajung să se despartă ( da, este puțin un serial dramatic). Piper se apropie din nou de Alex. Ceea ce mi-a atras atenția a fost că personajul principal este in centrul atenției doar cu 5% mai mult decât restul personajelor. Fiecare dintre acestea are câte un episod dedicat trecutului vieții de dinaintea închisorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here