Un brăilean a fost linșat după ce a fost prins că s-a strecurat în Grupul Șoferilor din Galați

0
882

După ce într-o după-masă de 7 Ianuarie, Alexandrescu Pavel Popescu Margaritescu a fost prins că provoca scandale pe un grup respectabil din comunitatea gălățeană, acesta a fost supus unui proces îndelungat de înjurături și internet stalking până când s-a ajuns la concluzia că este cetățean cu acte în regulă locuind în Brăila.

Aflând acest lucru, toți membrii Grupului Șoferilor din Galați au stabilit o întâlnire chemând în parcarea de la kaufland toate bmw-urile din anii 2000, toți taximetriștii cu chef de bătaie și un grup de pensionari plictisiți ca să îi arate brăileanului cine e jmeker pă șoferie în colțișorul ăsta izolat al României.

După ce au străbătut cu greu cei 20 de km care despart Galațiul de Brăila, datorită drumurilor și șoselelor circulare ale Brăilei, gălățenii s-au derutat rapid având dificultăți în a găsi cartierul de reședință al brăileanului. 

Într-un final aceștia s-au întors acasă, dar nu înainte să îi trimită intrusului foarte multe amenințări cu moartea și lovituri în mamă, linșându-ul practic, în mediul online.

*Acest articol este un pamflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here