Un român a murit înecat de poftă. I-a plouat în gură cu masca pe față.

0
428

“Mama lor cu regulile lor… o să ne omoare ăștia cu virusu lor inventat și cu gripa lor exagerată că mi-au murit trei frați de când ne obligă ăștia să purtăm măștile astea”.

Declarația cutremurătoare a unei românce din comuna Bălești(funny nu?) din județul Vaslui, care își tot trimite frații mai mici în străinătate la muncă pentru a scăpa de criza ucigătoare în care a intrat țara noastră de când “Covidu` fals”, cum îl numește dânsa, a ajuns pe meleagurile noastre.

Din poveștile dânsei, din cauza sărăciei și foametei în care se află familia ei, oamenii ajungeau în țările străine cu masca pe față, iar la vederea bucatelor delicioase pe care le mănâncă “ăia cu bani”, acestora le ploua în gură până se umplea masca de apă, iar într-un final mureau înecați.

Soluția salvatoare pentru aceste morți datorate covidului ar fi ca peste masca medicinală să purtăm și o mască de snorkeling.

Over.

 

Acest articol este un pamflet. Covid-19 există, purtați măști, spălați-vă pe mâini și respectați regulile impuse de autorități. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here